Cashback & Shopping Points

  • 2,5% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.

Опис

Ве молиме прикажете го кодот на касата со цел рачно внесување на истиот!

Pinko е современ италијански моден бренд со препознатлив стил и квалитет. Модните парчиња се навистина оригинални и посебни, вистинска уметност создадена од тим на познати италијански дизајнери и стилисти. Особености се посебните линии во колекциите и соработки со други брендови како Coca Cola линијата и Hello Kitty.

Креации за жената која е одлучна, храбра, весела и со уникатен стил.

Брендот кај нас постои од оваа година и е навистина уникатен и посебен бренд. Локацијата на брендот е во Ramstore Mall приземје.

 

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.