Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Нашиот производ е големопродажба, дистрибуција и малопродажба на сите сегменти на оков за мебел и ентериери. Кај нас имате можност да најдете најголем асортиман на оков за мебел и додатоци по каталог, а исто така и во нашиот изложбен салон во Охрид

Не можете да ја најдете вашата нарачка од BABA 2007?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.