KALINSKI KUMANOVO

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Kalinski komapnijata postoi od 2009 godina koja svojot kapacitet go posvetuva na servis na koli, centriranje, balansiranje, zamena na pnevmatici (gumi) na site vidovi motorni i tovarni vozila. Vrshime i uslugi kako peralna za lesni i tovarni vozila.  

Не можете да ја најдете вашата нарачка од KALINSKI KUMANOVO?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.