Avtoperalna Maredo

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис

Автопералната Маредо Охрид е добро позната локација кога се работи за чистота на автомобили, комбиња, камиони, глисери.
Пералната работи со најквалитетни средства за автокозметика и е вистинско место за одржување на хигиената на вашето возило.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Avtoperalna Maredo?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.