DIGITKOM ELEKTRONIKS

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис


Сервис за ТВ апарати,мобилни телефони,компјутери,аудио уреди,друга ситна електроника.Овластен сервисен центар за PHILIPS,SAECO,OVERMAXSAMSUNG,LG,PANASONIC,SONY,TCL,WIRPOOL,SEB GROUP,BRAUN,ROWENTA,MOULINEX,ZANUSSI,GARMIN.Ги сервисираме сите брендови на ТВ уреди,мобилни телефони и друга ситна електроника.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од DIGITKOM ELEKTRONIKS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.