Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис

Najdobrite ceni vo gradot povelete vo Lunch Bar Pera na turski dorucek, skara, pirlski prsti i palacinka so Nutella i sekako nargile seto toa podgotveno so mnogu ljubov

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PERA Caffe?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.