Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис


Дооел ФИЛ Колор Нашата компанија се занимава со: 
 железарија
електро опрема
материјали за водоводна и канализациона инсталација
завртки и навртки
метал оков 
алати и широка лепеза на сите бои за вашиот стан или куќа
браварија

Не можете да ја најдете вашата нарачка од FIL KOLOR?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.