Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Студио ЕЛ  професионално повеќе години се бави со make up за приватни лица , како и за филмски студија и продуцентски куќи. 
Високо квалитеното и уметничко шминкање е одлика на студиото.
Студиото клористи исклучиво професионални шминки со висок и признат квалитет
Повикајте не и уверете се во нашата услуга

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Studio EL?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.