Cvekjara Special Event

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

СПЕШЛ ЕВЕНТ ПРИЛЕП ви ги нуди следните услуги:
- декорација на секаков вид свечености
- аранжирање со режано цвеќе
- паковање и украсување на поклони
- полнење на хелиум балони
- секаков вид на украси и многу други.

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Cvekjara Special Event?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.