Cashback & Shopping Points

 • 2% + 2,5 На вашата набавка
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Вторник, Четврток - Петок 08:00 - 20:00
  Среда, Сабота 08:00 - 15:00
 • Контакт
 • ID на Трговски Партнер
  36302474

Опис

Бутикот за обувки РОМА на фирмата ВИК- ПРОМ постои од 1997 година. Се занимаваме со продажба на : кожни чевли, кожни чизми, машка и женска програма ,спортски обувки од македонско производство. Воедно сме застапници за програмата на кожни производи од брендот BIANA - trade

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ROMA BIANA-TRADE?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.