Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис


Изофас ДОО е компанија основана во 1989 година. Уште од самиот почеток градежништвото е основната дејност на компанијата, а во фокусот изведба на објекти од нискоградба.
Денес, основната дејност е производство и изведба на сите видови бетон, бетонски блокови и цевки, изградба на разни објекти од високоградба, нискоградба, водоводни и канализациони системи, како и изградба на индустриски, комерцијални и деловни објекти од сите видови.
Процесот на производство на готов бетон и бетонски производи се одвива со современа автоматизирана опрема почитувајќи ги стандардите за високо квалитетен производ, безбедна и здрава работа, како и заштита на животната средина од штетни влијанија.
Градењето и задоволството на нашите клиенти е наша инспирација, а инспирацијата ја прави градбата цврста, квалитетна и сигурна.
Наша мисија е да Ви испорачаме градба која трае, која е цврста, квалитетно изработена и врз која можете сигурно да чекорите.
Нашата визија е да бидеме Ваш партнер, во кој имате потполна доверба и заедно да створиме иднина со цврсто тло за сите.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од IZOFAS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.