Cashback & Shopping Points

 • 2% + 2,5 Kancelariski materijal по 6500 MKD Купување
 • 2% + 1 Knigi по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 08:00 - 21:00
  Сабота 08:00 - 20:00
 • Контакт
  mob: +38971396663
 • ID на Трговски Партнер
  36302472
 • Card Pick Up
  Кај овој Трговски партнер можеш да си обезбедиш Cashback Card.

Услови


Почитувани членови, кај овој Трговски Партнер, Членските предности не важат при купување на школски учебници. Ви благодариме за разбирањето.

Опис

Libraria "Nobel Plus" ofron një gamë te gjërë materiale shkollore,kancelarike,tekste shkollore si dhe libra të ndryshëm,romane dhe libra profesionale.

Книжара Нобел Плус нуди широк асортиман на училишен и канц. прибор,училишни и професи.книги,романи

Не можете да ја најдете вашата нарачка од LIBRARIA NOBEL?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.