Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Супермаркет БОНО се наоѓа во с. Кравари на главниот пат за кон Грција.
Постоиме 10 години на пазарот.
Имаме огромен асортиман со ниски цени на храна, алкохолни и безалкохолни пијалоци, прехранбени и хемиски производи, љубезен персонал.
Со задоволство Ве очекуваме!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од LESTEKO?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.