Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Цвеќара Невена ви нуди се најдобро за вашите семејни веселби.


Украсување на дарови, изработка на свадбени бонбони, украсување на коли, украсување на домови и ресторанти. Повелете да се уверите во нашиот квалитет.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Cvekjara NEVENA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.