Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

Обезбедениот попуст важи за сите типови на услуги наведени во резимето на АМ БРОКЕР
Исклучок се давачките кои клиентот ги плаќа кон државата, при извршена регистрација на возила.

Членските Предности не се комбинираат со бенефициите на Клуб картичките на Аутомакедонија или други кредитни картички во државата. При поседување на повеќе картички, клиентот самостојно избира кои бенефиции ќе ги побара и искористи.
Членските Предности не се добиваат за оние услуги за кои клиентот во моментот на продажбата користи попуст односно истите се намалени поради акциска промоција и слично

Опис

Осигурителното брокерско друштво AM  БРОКЕР AД Скопје е лоцирано во комплеските станиците за технички преглед на АМ ЦЕРТ и Аутомакедонија, како и на повеќе други локации во државата.

ул. 16та Македонска бригада бр.2 Скопје

071/213-451

broker1@ambroker.mk

ул. Борис Трајковски бр.21 Скопје

071/213-432

broker3@ambroker.mk

ул. Борис Трајковски бр.202б Скопје

071/213-463

broker2@ambroker.mk

ул.Св.Кирил и Методиј бр.20 Скопје

071/237-184

broker@ambroker.mk

 


Во АМ Брокер можете да ги купите сите видови на осигурителни полиси од сите осигурителни компании и тоа: Автомобилска одговорност, зелен картон, каско осигурување, домаќинско осигурување, имотно осигурување, здравствено осигурување, осигурување од одговорност и сл.

Користејќи ги нашите услуги Вие штедите време,пари и енергија, а добивате искусен и професионален партнер кој Ви помага и при решавање на штети.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од AM BROKER?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.