ZLATEMA-TRANSPORT

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Компанијата е основана 1997 г. и веќе 20 години опстојува на пазарот и успешно ги задоволува барањата и потребите на своите клиенти. Поседуваме сопствен возен парк, сите потребни лиценци и развиена мрежа на соработници од регионот и пошироко. Сигурен и безбеден транспорт на Вашите стоки по достапни цени.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ZLATEMA-TRANSPORT ?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.