Knizharnica BAMBI

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Долгогодишната традиција на книжарницата Бамби нуди производи од врвен квалитет. Кај нас ќе најдете одличен избор на канцелариски материјали, книги, училишен прибор, ранци итн. Воедно нудиме и печатење, копирање и рекламен материјал. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Knizharnica BAMBI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.