Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Значајно е да се спомене дека компанијата уште од самиот почеток го најде своето место на пазарот со квалитетни и препознатливи призводи. Во своето стопанисување, постигувајќи повеќе од задоволителни успеси во пошироката своја дејност, таа е позната како реномирана компанија со имиџ на семејна компанија, која остава впечаток на ефикасно работење со високи резултати. Ние сме застапници на производите на Германската фирма KIWO.
 

KISSEL+WOLF е еден од светските водечки производители на хемиски производи за правење на ситата. Концептот на компанијата е да ја предвидува и да и излегува во пресрет на побарувачката на пазарот,не самона производите, туку и на комплетниот систем на растворувачи. Затоа KIWO денес е многу повеќе од производител и снабдувач на хемиски производи.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од SCREEN PRINT?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.