Cashback & Shopping Points

 • 4% Cashback Deal* Сега 4% наместо 1,5% Cashback Валиден од 12.4.2024 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
 • Scan & Go
  Скенирај ги твоите сметки од овој Partner со myWorld App и добиј ги твоите Benefits.
 • myWorld Card
  Добиј ги твоите Benefits со едноставно покажување на твојата myWorld Card. 
 • B2B
  Пазарувај кај овој Partner и собери ги твоите Benefits.

Контакт

Опис

Значајно е да се спомене дека компанијата уште од самиот почеток го најде своето место на пазарот со квалитетни и препознатливи призводи. Во своето стопанисување, постигувајќи повеќе од задоволителни успеси во пошироката своја дејност, таа е позната како реномирана компанија со имиџ на семејна компанија, која остава впечаток на ефикасно работење со високи резултати. Ние сме застапници на производите на Германската фирма KIWO.
 

KISSEL+WOLF е еден од светските водечки производители на хемиски производи за правење на ситата. Концептот на компанијата е да ја предвидува и да и излегува во пресрет на побарувачката на пазарот,не самона производите, туку и на комплетниот систем на растворувачи. Затоа KIWO денес е многу повеќе од производител и снабдувач на хемиски производи.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од SCREEN PRINT?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.