BALOON MAGIC ART & DECOR

Cashback & Shopping Points

 • 3% + 2,5 На вашата набавка
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Среда, Петок - Сабота 08:00 - 21:00
  08:00 - 21:00
  08:00 - 21:00
  Четврток 08:00 - 08:00
  08:00 - 08:00
  08:00 - 08:00
 • Контакт
  mob: +389 78 699 104
 • ID на Трговски Партнер
  36302418

Опис

    Balon Magik Art i Dekor Vi nudi kvalitetna i profesionalna dekoracija za Vasite rodendenski i drugi proslavi:
- Helium baloni
- Stolbovi od baloni
- Torti od peleni
- Slatka masa
- Torti od hartija.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од BALOON MAGIC ART & DECOR?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.