Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Бидете во чекор со најсовремените технологии, вашиот тим од Фото Студио Беџо е тука за вас и сите ваши свечености. Матурски, свадби, крштевки и сите најбитни моменти за вас! 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Foto Bedzo?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.