Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Fitness & bodybuilding "Hard as ROCK" нуди удобен простор за физичка активнос,
нашата фитнес поседува сите алатки за ефикасни вежби,со машини ,тегови,трака за трчање,велосипед, орбитрек и многу други. 

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од hard ac rok?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.