Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

МЕЛЕМ ПРОДУКЦИЈА е продукциска куќа за производство на телевизиска програма, видео и видео филмови. 
Нашите услуги може да ги користите за снимање на музички спотови, кратки или долгометражни филмови
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MELEM PRODUKCIJA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.