Cashback & Shopping Points

  • 9% Cashback Deal* Сега 9% наместо 3% Cashback Валиден од 23.3.2023 до 31.12.2023
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

Вршиме сметководствени и консалтинг услуги на сите правни субјекти во Република Македонија.
Повеќе од две децении искуства во нашата област.
Сигурност и прецизност во извршување на сметководствените услуги се наши приоритети зад кои целосно стоиме и гарантираме.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од TEHNO EKSPERT?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.