Cashback & Shopping Points

 • 2% + 2,5 На вашата набавка
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Сабота 07:00 - 19:00
 • Контакт
  mob: +389 70 232 758
 • ID на Трговски Партнер
  36302379

Опис

Вршиме ископи за куќи, згради и поголеми објекти, припрема за градба до градежни работи. Располагаме со современа опрема, камиони и багери. 
Вршиме услуги на подрачјето на Општините Дебрца, Охрид, Струга и околината.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од VIKI-TRANS BOTUN?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.