Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис

КМГ Солушнс ДООЕЛ Скопје (КМГ Солушнс или www.kmg.mk) ви нуди технички производи и додатоци за мобилни телефони кои се користат секојдневно.
Нашата цел е нашите производи со својата практичност и својот квалитет да ви го поедностават и олеснат вашиот живот. Производите се достапни за купување на нашата веб продавница www.kmg.mk.

Еден од нашите производи, Магнетен кабел ( www.magnetenabel.mk ), ви овозможува уникатно искуство, ви го олеснува поврзувањето на вашите мобилни телефони при полнење или при пренос на податоци, при возење автомобил или при работа во вашата канцеларија или додека сте во вашиот дом. Магнетните кабли се уникатни и едноставни за користење. 
Сите компоненти на КМГ Магнетните кабли се така комбинирани за да се обезбеди квалитет, највисоки перформанси на производот и највисоко задоволство при користење на истите. Штом ќе се појават пред вас, ќе ги засакате со задоволство.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од KMG SOLUTIONS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.