PZU-FIZIOPLUS MEDIKA Skopje

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Услови


Специјалистичка ординација по физикална медицина и рехабилитација се наоѓа во Топанско поле позади Рамстор маркет до Биомедика лабораторија

Опис


Специјалистичка ординација по физикална медицина и рехабилитација се наоѓа во Топанско поле позади Рамстор маркет до Биомедика лабораторија
Физијатриски преглед од доктор специјалист. Консултативен преглед. ​. Ласерска терапија. ​. Магнетна терапија. ​. Електротерапија. - галванска ...

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PZU-FIZIOPLUS MEDIKA Skopje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.