PZU-FIZIOPLUS MEDIKA Skopje

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Услови

Специјалистичка ординација по физикална медицина и рехабилитација се наоѓа во Топанско поле позади Рамстор маркет до Биомедика лабораторија

Опис


Специјалистичка ординација по физикална медицина и рехабилитација се наоѓа во Топанско поле позади Рамстор маркет до Биомедика лабораторија
Физијатриски преглед од доктор специјалист. Консултативен преглед. ​. Ласерска терапија. ​. Магнетна терапија. ​. Електротерапија. - галванска ...

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PZU-FIZIOPLUS MEDIKA Skopje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.