Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 12% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


Mozete da ne najdete na slednive lokacii:
BUBAMARA ( Ul.Narodna Revolucija Br.52 1300 Kumanovo ) 
ENIGMA       ( Ul.Ilindenska (Lokalitet Garnizon) 1300 Kumanovo )

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Todor Teks?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.