Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Туристичката агенција Генералтурист е агенција со долгорочно искуство во организација и реализација на туристички аранжмани за во Македонија и странство. Нудиме многубројни опции за резервација на авионски билети како и хотелско сместување низ целиот свет.
Генералтурист е туристичка агенција која се занимава и врши туроператорство, организира конгреси, но и ваш вистински избор доколку сакате организирани посети на сите балкански земји, но доколку сакате да ја посетите и запознаете Македонија ние сме вистинскиот избор!
Ние како Генералтурист сместувањето во регионот ви го нудиме со најповолни цене и најдобри хотели! Ние ги исполнуваме вашите желби и замисли кој ги имате за вашиот совршен одмор! За балканските земји и Македонија со Early Booking (навремена резервација) ви овозможуваме посета на најпопуларните дестинации!
Имаме специјални,посебни програми за крајбрежните места,организираме експертски конференции, туристички услуги и incentive туризам, rent a car, изнајмување приватни јахти и специјален трансфер на V.I.P гости!
Ние во Генералтурист се однесуваме спрема нашите клиенти како со семејство, и се трудиме да се чувствуваат како дома.Ние секогаш се трудиме нашите клиенти да бидат задоволни во секој поглед,и услуга на највисоко ниво!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од GENERALTURIST?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.