Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Спремање домашни веселби, матурски, свадби, родендени. Банкети со разни специјалитети, готвени јадења за фирми, печење на прасиња, јагниња
Контакт: 077 766 940

Не можете да ја најдете вашата нарачка од KETERING KULINAR?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.