Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Во „ПЕХАР“ можете да нарачате повеќе видови на спортски пехари и медали, гравирани по ваш избор и натпис, како и лиење на медали и рекламен материјал според ваши цртежи и критериуми. Изработуваме од сите познати материјали (пластика, метал, месинг, бакар,стакло...). 
Секогаш со најдобар квалитет и дизајн. 
Сето тоа е потврдено со голем број на задоволни клиенти и спортски клубови во замјата и надвор од неа.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PEHAR?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.