Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис

ДТ ПРОСВЕТА од Охрид е преку 20 години застапена во Охрид и околината како еден од најдобрите понудувачи на белетристика и книжарска опрема. Просвета нуди школски и едукативен материјал - прибор и од најмалата возраст како и материјали за секоја современа канцеларија по напристапни цени. Нудиме голем изборт на музички и двд изанија,како и голем избор на сувенири.
Кај нас можете да ги најдете најновите изданија на преведени романи на македонски јазик од сите еминетни издавачи и автори.
Повелете, постетете не!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PROSVETA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.