Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис


Приклучи се на најголемата мрежа на бизниси во Македонија.

Javen.mk е регистриран веб сајт за промоција на бизниси, каде фирмите од било која дејност, само во неколку чекори, може да си креираат своја бизнис страна, да ја ажурираат и споделуваат каде и кога и да сакаат.

Во бизнис страната фирмите може да ги пишуваат своите контакт информации, и да ги промовираат своите производи или услуги. Воедно, фирмите може да споделуваат акции, попусти, промоции итн., односно сѐ што е важно за нивниот бизнис. 

Цената за бизнис страна во Јaven.mk е 500 денари за 3 месеци, 1000 денари за 6 месеци и 2000 денари за цела година. 

Бизнис страните во Јaven.mk се промовираат и на facebook страната на Јaven.mk

Освен работењето на веб сајтот Javen.mk, фирмата Јавен Адвертајзинг Дооел нуди услуги за изработка на веб страни, графички дизајн, брендирање и дигитален маркетинг.

Исто така организира и обуки за веб програмирање, графички дизајн, дигитален маркетинг и SEO.Контакт инфо:

тел: 078 391 978
емаил: contact@javen.mk 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од JAVEN.MK?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.