El Clasico computers

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Продажба на компјутери инпринтери
- Сервис
- Компјутерска галантерија
- Видео надзор
Нашето мото е квалитет и квалитетна услуга за вашите компјутери. 
Се наогаме на 22 Октомври главната улица во Радовиш

Не можете да ја најдете вашата нарачка од El Clasico computers?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.