Cashback & Shopping Points

  • 7% + 3 TV START _new по 6500 MKD Купување
  • 5% + 2 TV START_old по 6500 MKD Купување
  • 4% + 1,5 TV EXTRA_new по 6500 MKD Купување
  • 2,5% + 1 TV EXTRA_old по 6500 MKD Купување
  • 2% + 1 TV PREMIUM_new по 6500 MKD Купување
  • 1,5% + 1 TV PREMIUM_old по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка

Контакт

Услови


Членските Предности се однесуваат за склучување на нов или предвремено продолжување на постоечки договор.

Ве молиме наведете го Вашиот ID број или баркодот на картичката при склучување на договорот.

Членските Предности ќе бидат однапред евидентирани за целото времетраење на договорот, при неговото процесирање.

Опис

Total TV е водечки регионален сателитски провајдер кој овозможува следење на голем број најпопуларни домашни и странски ТВ канали во кој било дел од Македонија, без географски ограничувања поради големата покриеност која ја овозможува сателитот Eutelsat 16A. Total TV ви нуди ексклузивни канали, слика и тон во дигителен и HD (High Definition) формат и преку 150 слободни ТВ и радио канали преку сателитите Eutelsat 16A, HotBird и/или Astra. Total TV можете да го користите секаде низ Европа и да станете дел од интернационалната сателитска платформа препознатлива по најсовремената технологија и врвната понуда на програми.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Total TV?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.