Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

„МЕЛОДИЈА“, како етаблирана продавница за автентични сувенири од охридското крајбрежје, секако и од македонското поднебје располага со голем избор на сувенири, изработени специјално за таа намена од познати и принзнати уметници и занаетчии. 
Кај нас ќе најдете голем избор на уникатни народни везови и траења, секако и голем избор на грчарски производи кои не само што имаат уметничка вредност туку и употребна вредност. 
Имаме голем избор на оригинални цртежи во молив , туш или акварел од повеќе познати локални автори. 
Во сите овии ќе ја препознаете душата на Македонија и Охрид, и со нив ќе пренесете дел од охриско во вашите домови или како поклон во домовите на вашите пријатели. 
Имаме и голем избор на привезоци, магнети, икони, честитки, музички и двд изданија од македонски испонители. 
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MELODIJA Ohrid?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.