Slatkarnica BAJADERA

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис

Позната традиција во Охрид, секојдневно воведувајќи нови вкусови и форми на нашите производи, притоа зачувувајќи го традиционалниот и автентичен вкус во комбинација со новите вкусови, се со цел да ги задоволиме вкусовите на нашите потрошувачи, бидејќи тоа е нашата единствена цел.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Slatkarnica BAJADERA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.