Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Нашата компанија се занимава со трговија на авто делови и авто галантерија за сите видови моторни возила и мотоцикли.
 

Кај нас може да најдете повеќе видови моторни масла, акумулатори, филтри, плочки, гуртни, предници, тракторски делови, гуми.


За вашите миленици на две и четири тркала имаме широк спектар на галантерија како адитиви и прочистувачи за вашите мотори.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од RIMAG?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.