Cashback & Shopping Points

  • 8% + 2,5
    Super Cashback
    Осигурување
    Сега 8% наместо 2% Cashback (Валиден од 14.6.2021 до 25.2.2022)
  • 2% + 2,5 Осигурување на рати
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис


МАКИНС е компанија за промоции на секаков вид на полиси за животно и неживотно осигурување за сите правни и физички лица.
Нашата главна цел е да ве советуваме и заедно да дојдеме до најдоброто решение за вас кога станува збор за осигурување од било каков вид. 

Осигурувањето стана потреба и неопходност во денешницата, секој од нас минимум еднаш годишно вади некој вид на осигурување:
- Осигурување за својот автомобил
-Осигурување за својот дом
-Патничко осигурување
-или некое останато осигурување.
Покрај неживотно денес се поатрактивно станува и животното осигурување, бидејќи тоа не претставува луксуз туку правилна инвестиција во себе или своето дете.

Предностите не важат за осигурувања за кои тоа не е дозволено со закон.
www.makins.mk
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MAKINS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.