Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

СЕРВИСИРАЊЕ НА СИТЕ ВИДОВИ ЦИЛИНДРИ,ХИДРАУЛИЧНИ ПУМПИ,ЗАМЕНА НА СЕМЕРИНЗИ,ЗАПТИВКИ И ГУМИЦИ.ПОВЕЛЕТЕ БОЕЛ-М СЕ НАОГА ВО КРУГОТ НА АВТОЦЕНТАР КАДЕ СТО КЕ ВЕ ПРЕЧЕКА МАЈСТОР ГУТЕ

Не можете да ја најдете вашата нарачка од BOEL-M?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.