Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Д & Д стајлинг е коземтичко студио кое е присутно на пазарот од 2011 година.Ние се грижиме за изгледот на нашите клиенти на најдобар можен начин.Правиме секаков вид на женски и машки фризури.Располагаме со персонал кој брои повеке од 10 години работно искуство.Кај нас убавината е неизбежна дојдете и УВЕРЕТЕ СЕ !!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од D & D Stayling?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.