Cashback & Shopping Points

 • 4,5% Cashback Deal* Сега 4,5% наместо 1,5% Cashback Валиден од 03.1.2023 до 31.12.2023
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Вторник, Четврток - Петок 08:00 - 20:00
  Среда, Сабота 08:00 - 15:00
 • Контакт
 • ID на Трговски Партнер
  36302311

Опис


Секогаш во чекор со модните случувања, со најнови модели и најдобри цени. Бутик Тотем се наоѓа во старата прилепска чаршија во близина на саат кулата. Кај нас ќе пронајдете облека со врвен квалитет.

Повелете ве очекуваме !!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од TOTEM?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.