PREMIUM GRUPACIJA

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Premium произодите се сертифицирани со WOOLMARK квалитет и како такви се заштитени како оригинални на пазарот. Постојат бројни слични производи, копии кои се продаваат по слични или повисоки цени, а немаат сертификат за потеклото и квалитетот на метеријалите.
Институтот на Woolmark е многу ригорозен кога станува збор за квалитетот.
Редовно се контролира и се тестира неговиот квалитет во овластена лабараторија на Woolmark (за Европа и Италија). Симболот на Woolmark со промотивните и ПР активностите е достапен на пазарот, па според анкетите во светот, 70–80% од анкетиораните го препознаваат овој знак како гаранција за квалитет. Има повеќе од 7,5милијарди Woolmark етикети на разни волнени производи во последните 50 години, а во истражувањето на Financial Times овој бренд искачен е на 7 место на листа од 50 најпознати брендови во последните 100 години. На табелата се пласира дури и пред Coca-Cola и Mercedes.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PREMIUM GRUPACIJA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.