Niko ICT GROUP - Niko Kompjuteri

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 5% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

НИКО ИЦТ ГРОУП ДОО е етаблирана компанија веќе подолго време на пазарот на ИТ опрема во Република Македонија. 
Сервисот на НИКО Компјутери е опремен со современа дијагностичка опрема и резервни делови, како и со обучен кадар кој ќе ви излезе во пресрет на вашите потреби.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Niko ICT GROUP - Niko Kompjuteri?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.