KATOS-PROMET-KOKI

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

POCITUVANI ...SERVISOT KOKI VI NUDI I STOI NA RASPOLAGAJNE ZA SERVIS POPRAVKA NA: TV, LCD, MONITORI, DEKODIRANJE NA RADIJA, DVD, SISTEMI I DR. VIDOVI ELEKRTICNI APARATI.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од KATOS-PROMET-KOKI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.