Cvekjarnica DALIJA Prilep

Cashback & Shopping Points

 • 3% + 4 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Вторник, Четврток - Сабота 08:00 - 20:00
  Среда, Недела 08:00 - 15:00
 • Контакт
  +389 75 900 696 Лидија
 • ID на Трговски Партнер
  36302282

Опис

Цвеќара ДАЛИЈА Прилеп нуди голем избор на 
Свежо и саксиско цвеќе
Пакувања на поклони и декорација за било какви други свечености и манифестации

Испорака на цвеќе по нарачка 
Изработка на уникатни цветни аранжмани
Украсување на сали за свадби
Изработка на сите видови бидермаери, венчиња за на врата, бонбони, корпи, китенки
Китење на автомобили, пакување бовчи и различен вид подароци
Изработка на венци со свежо и вештачко цвеќе и икебани.


 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Cvekjarnica DALIJA Prilep?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.