Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Take care of your interests in Macedonia:
Contact your professional trustee DUMARTON.
- Buying/selling, renting, renovating property and transportation,
- Starting and/or administrating a business from abroad,
- Taking care of documents,
- Creating connections,
- Shipping products to/from Macedonia.
Macedonia needs its Macedonians.
----------------------------------------------------
Погрижете се за Вашите интереси во Македонија:
Контактирајте го Вашиот професионален доверител ДУМАРТОН.
- Купување/продавање, изнајмување, реновирање имот и траснпортни средства,
- Започнување и/или администрирање свој бизнис од далеку,
- Средување документациони прашања,
- Создавање/стекнување контакти,
- Праќање продукти од/до Македонија.
Македонија има потреба од своите Македонци.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од DUMARTON?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.