Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Арбор дизајн е иновативна компанија со постојан раст и развој од самиот почеток на своето постоење. Во изминатите години создадовме богата референтна листа, најдобар доказ за нашето успешно работење.
Ориентираноста кон потрошувачите е нашата основна цел. Наповторливо искуство, надополнето со добра услуга и квалитет на изработениот производ.
Целта на нашето работење е да создадеме убав, висококвалитетен мебел, испорачан на време. Работиме професионално и го следиме секој чекор од самиот почеток во дизајнирањето и опремувањето на одреден простор.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ARBOR DIZAJN?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.