Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Кука трејд е специјализирана продавница за свеќи со долгогодишна традиција. Продаваме обични свеќи, свеќи за родендени, за крштевки и свадби.
Исто така продаваме сувенири, икони и цвеќе.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Svekjar KUKJA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.